Skip to content
July 5, 2010 / alhumaeiraa

Cuti..

Salam…harini sekolah ku cuti, cuti peristiwa coz weekend baru ni hari Koperasi dan JERI..

Baby Nur semakin sihat, ku dapat rasakan berat Nur makin bertambah.Kalu ikut timbangan kat umah, Nur naik dalam 200 g..Baby Nur memang berselera makan, bangun je tidur terus menangis nak makan.Sekarang Nur makan bubur nasi, air nasi yg diambil waktu tengah masak atas dapur campur ngan khurma..Nur juga suka makan puri buah lai..Heheh

Hari sabtu baru ni, belikan Nur walker.Coz hari selasa nanti, Nur nak dibawa ke nurseri dalam sekolah ku yg baru dibuka.Baby diletak dlm walker..Mmm sebenornye ku tanak beri Nur dok dlm walker,tapi nurseri tu memang letak dlm walker kalu baby.Daripada letak dlm walker yg berbahaya. lebih baik ku belikan.Walker ini tidak dipasang roda, sebab ku aware bahaya kan..Hanya just station je…InshaAllah, ku doakan baby Nur sihat dan selamat di tempat baru nanti…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: